Banker i Sverige

Hitta den bank som matchar dina behov!


Handelsbanken | Danske Bank | Swedbank | SEB

Handelsbanken BOLLEBYGD, Stationsvägen 3

Betygsätt bank

Letar du efter en ny bank i BOLLEBYGD området?

Handelsbanken är en Sveriges största banker med 380 bankkontor runt om i landet och över 300 filialer i Europa. Banken har även kontor utanför Europa. I Asien finns kontor i Hongkong, Shanghai och Singapore. I USA finns ett kontor i New York. Redan år 1871 öppnade Handelsbanken sitt första kontor i gamla stan, Stockholm. Nu ligger huvudkontoret för hela koncernen vid kungsträdgården i Stockholm med drygt 12 000 anställda.

Se vad kan de kan erbjuda dig här!

Du hittar kontoret här:
Handelsbanken
Stationsvägen 3
51734 BOLLEBYGD

Telefon: 033-22 59 50

Olika lånemöjligheter

På Handelsbanken får du rådgivning om din ekonomi. År 2020 fick banken utmärkelsen världens säkraste affärsbank. Banken har ett brett utbud av finansiella tjänster för både privat och företagskunder.

Banken erbjuder expertrådgivning inom allt som har med din ekonomi att göra vare sig det är bolån eller privatlån utan säkerhet det handlar om. Du kan även få pensionsrådgivning och hjälp med vart du ska placera ditt kapital hos banken.

⚠️ Lån utan UC

Ett lån utan UC innebär att långivaren gör den obligatoriska kreditupplysningen hos ett annat kreditupplysningsföretag än UC (upplysningscentralen). Långivaren vänder sig istället till andra kreditupplysningsföretag för att göra kreditprövningen. Använd vår helt kostnadsfria tjänst för att jämföra lån utan UC med Creditsafe och Bisnode.

Bolån

Banken har en köpa bostad-guide för dig som ska köpa bostad första gången. Du får hjälp att fatta svåra beslut när det gäller ditt bostadsköp. Banken erbjuder konkurrenskraftiga villkor med individuell ränta. Du har även möjlighet att trygga upp ditt bolån med ett kostnadsfritt låneskydd. Ta reda på hur mycket du kan låna med deras bolånekalkyl.

Privatlån

Banken erbjuder två olika typer av privatlån. Det första är Privatlån Direkt där du får svar inom 24 timmar och står ensam på lånet. Lånet kräver ingen säkerhet och har fasta villkor. Räntan är rörlig och samma för alla som ansöker till lånet.

Är ni flera som ska stå på låneansökan eller om du kan lämna en säkerhet för lånet kan ett bättre alternativ vara Privatlån med flexibla villkor. Här sätts räntan individuellt och du kan ansöka till det belopp du behöver men det tar lite längre tid att få svar på låneansökan. Banken kontaktar dig så fort låneansökan blivit behandlad.

Bil och fritidslån

Banken erbjuder lånelöfte så att du har finansieringen klar när du hittar det objekt du vill ha. Du kan låna till bil, båt, mc, husvagn etc. Du kan köpa av både återförsäljare och privatpersoner. Lånelöftet gäller i 90 dagar så att du har god tid på dig att hitta rätt objekt. Du kan låna från 50 000 kr av banken och får snabbt svar på din ansökan om lånelöfte.

Välj den lånetyp som passar bäst för det du ska låna.

Här kan du byta bank

Innan du väljer Handelsbanken på Stationsvägen 3 i BOLLEBYGD är det bra om du jämför flera banker och ser över dina alternativ. Hämta in låneförslag från flera banker och se vem som kan erbjuda dig de bästa villkoren.