Banker i Sverige

Hitta den bank som matchar dina behov!


Handelsbanken | Danske Bank | Swedbank | SEB

Swedbank HULTSFRED, Bryggerigatan 1

Betygsätt bank

Vill du byta bank i HULTSFRED området?

Swedbank som denna bankjätte bytte namn till 2006 från det tidigare namnet Föreningssparbanken som banken hade haft sedan starten 1997. De bedriver verksamhet främst i Norden och i baltländerna och har idag 267 kontor i Sverige, Lettland, Estland och Litauen.

Med 7 miljoner privatkunder och över 500 000 företagskunder har banken flest kunder i dessa länder. Koncernen har över 16 000 anställda med kontor över hela världen från Moskva till Shanghai. Huvudkontoret för banken är beläget i Sundbyberg, Stockholm.

Se vad banken kan erbjuda dig här!

Här hittar du kontoret för banken:
Swedbank
Bryggerigatan 1
57730 HULTSFRED

Telefon: 0495-691 00

Bli kund hos Swedbank

Du får rådgivning angående lån, sparande, placeringar, försäkringar och din pension. Du får tillgång tjänster och produkter som underlättar vardagen för dig och din familj.Du får expertrådgivning inom det område du önskar av bankens kunniga medarbetare.

Som företagskund erbjuder banken lösningar för finansiering, betalningar, lönehantering samt juridiska tjänster. Ta del av produkter och tjänster som underlättar för dig som företagare.

⚠️ Vad är blancolån?

Ska du ta ett blancolån är det viktigt att jämföra alla banker för att hitta det bästa blancolånet för dig. En rekommendation är att nyttja vår jämförelsetjänst av som är helt gratis för att hitta den långivare som erbjuder blancolån med lägst ränta.

Olika typer av lån

Bolån

Ska du köpa villa eller lägenhet erbjuder banken bolån till dig. Du får även hjälp med lånelöfte och bolånekalkyl. Skulle du vilja flytta din nuvarande bolån erbjuder banken
hjälp med det med. Ska du sälja din bostad kan du vända dig till banken för hjälp och vägledning.

PrivatlånDirekt

Banken erbjuder lån utan säkerhet där du kan låna till det du behöver. Ska du renovera hemma eller köpa nya utemöbler är det ett perfekt lån att ansöka till.

Medlemslån

Är du fackligt ansluten kan du ta del av de medlemslån banker erbjuder till en förmånlig ränta som fackförbundet förhandlat fram.

Låna till bilköp

Ska du köpa bil kan du ansöka hos banken om värdet på bilen överstiger 87 500 kronor av en auktoriserad bilhandlare. Låna upp till 80 % av bilens värde av banken för att finansiera ditt bilköp.

Om du ska köpa bil för under det beloppet av en privatperson kan du ansöka till ett vanligt privatlån utan säkerhet.

Ska du köpa en miljövänlig bil med mindre utsläpp kan du få lägre ränta på lånet om bilen uppfyller bankens kriterier.

Fritidslån

Har du planer på att köpa båt, husbil, motorcykel eller snöskoter kan du ansöka till ett fritidslån. Tillsammans med flera återförsäljare i Sverige kan du få hjälp med finansiering till nästan vad som helst av banken. Låna upp till 80 % av värdet på de objekt du tänkt köpa av banken.

Energilån

Ett lite annorlunda lån om du ska investera i lösningar som kan göra så att energiförbrukningen på din bostad går ner. Exempel på det kan vara utbyte av fönster, byta vitvaror, tilläggsisolering eller om du ska installera uppvärmningssystem som fjärr eller närvärme. Ska du installera solcellspaneler kan du ansöka till bankens sollån.

Samla lån

Behöver du samla tidigare lån och krediter kan du göra det hos banken så att du får allt samlat hos en och samma bank och förhoppningsvis också sänka månadskostnaden du har i dagsläget.

Välj det alternativ som passar bäst för vad du ska låna till.

Här kan du byta bank

Innan du går direkt till Swedbank i HULTSFRED på adress Bryggerigatan 1 är det en bra idé att jämföra flera olika banker.

Det kan du göra genom att hämta låneofferter från olika banker för att se va de kan erbjuda just dig.